Toolkit

Op deze pagina vind je een aantal hulpmiddelen die je kunt gebruiken bij je eigen actie.

Poster

Ondersteun jouw actie met je eigen poster!

Maak hier je eigen poster
De poster kan zowel op A4 formaat als op A3 formaat worden uitgeprint. Let in het printvenster wel even op dat het formaat op “passend” staat.
Maak je liever gebruik van een bestaande poster? Hieronder zie je een voorbeeld van een poster die je zelf kunt uitprinten.

Klik hier om de poster als pdf bestand te openen.

A5 brochure

We hebben voor jou een A5 brochure gemaakt die je zelf kunt uitprinten.
De brochure bestaat uit twee bestanden:

Print eerst een van beide bestanden in het aantal exemplaren dat je nodig hebt. Doe de geprinte exemplaren omgekeerd terug in de papierlade van de printer. Opgelet: dat werkt bij elke printer anders. Het is dus handig om het eerst even met 1 exemplaar te proberen. Print nu het andere document in net zo veel exemplaren. Nu nog even alle exemplaren dubbelvouwen en klaar is kees.
Wil je je eigen tekst of een andere foto op de buitenkant?
Dat kan allemaal! Neem contact met ons op via
info@prader-willi-fonds.nl of 020 24 45 291.

Presentatie basisschool

Voor kinderen in de basisschool leeftijd die op school of op de sportclub een actie willen organiseren hebben we een speciale presentatie gemaakt: Klik hier om de presentatie te openen. De eerste dia moet nog even naar jouw eigen situatie worden aangepast. Als je wilt kunnen we ook nog andere aanpassingen doen. Neem even contact met ons op via info@prader-willi-fonds.nl of 06 54 91 40 83. Wil je de presentatie graag als Powerpoint bestand hebben, dan sturen we het bestand per mail naar je toe.

T-shirt

Het is natuurlijk helemaal super als je tijdens jouw actie een T-shirt van het PWF draagt. Wij hebben mooie sportshirts laten maken van goede kwaliteit. Kijk maar op de foto.

De T-shirts kosten 20 euro per stuk inclusief 5 euro verzendkosten. Haal je met jouw actie meer dan 200 euro op, dan krijg je de kosten van het shirt van ons retour. Belangstelling? Neem dan contact met ons op: info@prader-willi-fonds.nl of 020 24 45 291.