Nova gaat klimmen en klauteren bij de Kidsrun!

Totaalbedrag: 1290 € Streefbedrag: 1.250 €

Deel deze actie

Nova heeft de KidsRun gelopen! En Hoe! Ze heeft enorm haar best gedaan. Fysiek viel het mee, maar de spanning vooraf en de overdaad aan prikkels zorgden ervoor dat het een zeer vermoeiende dag was. Ze is zelf enorm trots en blij met haar medaille. Wij zijn enorm trots op ons meisje, maar daarnaast ook op het bedrag dat jullie hebben geschonken bij deze actie.
Enorm bedankt, lieve sponsors! Het geld zal goed terecht komen.
*****
Nog één nachtje slapen en dan is het zover! Morgen houden we jullie op de hoogte van onze avonturen bij de Obstacle KidsRun van de Zorgspecialist Loop in Velsen-Zuid! Nu snel naar bed, want we moeten vroeg op om er op tijd te zijn. Wish us luck!
*****
Hoera, we hebben een mooie vervangende uitdaging gevonden; Nova gaat meedoen aan de Zorgspecialist Loop KidsRun in Velsen-Zuid op Zondag 14 mei.
De Zorgspecialist organiseert een mooie hardloopwedstrijd voor een goed doel en heeft ook een KidsRun van 1 kilometer over allerlei moeilijke klim- en klauterobstakels. Je wordt er minder vies van als van de modder rennen, maar je moet wel heel hoog klimmen en te springen! De uitdaging is dus nog moeilijker geworden...
Steun deze ondernemende jongedame dus tijdens deze krachttoer en doneer aan het Prader-Willi Fonds!
(En ja, we hebben het streefbedrag aangepast, want wie weet...?)
*****
OH NEE! Hebben we ons streefbedrag bij elkaar (1250 euro!!! Bedankt alle lieve donateurs!)
GAAT DE RUN NIET DOOR!
Het is geen grapje, wegens broedende kievieten is het hele feest afgelast :-(
Gelukkig hebben we meteen een alternatief gespot waar we aan mee willen doen. De organisatie is gemaild en hopelijk kunnen we dan in Mei toch deze sportieve prestatie neer gaan zetten. We houden jullie op de hoogte!
****
Het is bijna zover, na weken van mentale voorbereiding en een beetje fysieke inspanning nog één dagje uitrusten en dan gaan we ervoor, de modder in Amersfoort bedwingen. We hebben nog een laatste keer geoefend (zie foto) en we weten het zeker: Modder, kom maar op! En dat doen we net voor niets, want dankzij heel veel hele lieve mensen die ons steunen kunnen wij het Prader-Willi Fonds blij maken met wel meer als 1000 euro! Bedankt lieve mensen!
Wil jij ons ook nog steunen? Dan kan nog gewoon! Klik snel op de knop GEEF!
****
Wat is onze actie? Nova gaat meedoen met de Mudrun Fun in Amersfoort op 17 april 2017. Dat is een uitdaging, want ze moet een kilometer rennen door de modder en 5 obstakels overwinnen. Niet niks voor een meisje van 5, dat vanwege het Prader-Willi syndroom verminderde spierkracht heeft. En dan heeft ze door het syndroom ook nog eens de hele tijd honger. Deze Mudrun kost haar dan ook flink wat energie.
Gelukkig loopt haar mama met haar mee, om haar te helpen. En jullie kunnen ook helpen, door een donatie te doen aan het Prader-Willi Fonds. Zorgen jullie ervoor dat ze niet voor niets door de modder heen kruipt?

Het is het waard, want niet alleen Nova, maar vele kinderen met haar, zijn gebaat bij meer onderzoek naar de verbetering van levenskwaliteit voor Prader-Willi patiënten. Hoe kunnen we deze aandoening in de toekomst misschien ooit voorkomen? En hoe kunnen we het leven van de Prader-Willi's van nu verbeteren?

Wil jij haar aanmoedigen? Dat kun je het beste doen door haar en het Prader-Willi Fonds financieel te steunen. Elke kleine donatie is weer een stapje dichterbij een betere toekomst. Help mee en doneer!

Nova: als je Prader-Willi Syndroom hebt, moet je heel wat obstakels overwinnen.
En ik ga laten zien dat ik dat kan!

Donaties